Ajankohtaista

Influenssarokotteet Seppälääkäreiltä

Lue koko juttu →

Seppälääkärit siirtyy osaksi Pihlajalinnaa 1.10.2022

Lue koko juttu →

Haluamme tarjota sinulle parhaan hoitokokemuksen

Meille Seppälääkäreille tärkeää on kohdata ihminen, ei sairaus. Ymmärrämme pienyrittäjän arkea ja haluamme tehdä työterveyden asioista mahdollisimman mutkattomia. Kannamme huolta perheiden kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jossa sairauden hoidon ohella tärkeää on ennaltaehkäisy.

Olemme itse yrittäjiä omalla lääkäriasemallamme ja pyrimme luomaan pitkäaikaisia hoitosuhteita. Haluamme, että meillä on hyvä työskennellä ja asioida. Panostamme laadukkaaseen ja ystävälliseen asiakaspalveluun, tarkoituksenmukaiseen hoitoon sekä ihmisten opastamiseen jälki- ja itsehoidossa. Olemme kiinnostuneita uusista hoitomuodoista sekä teknologiasta ja haluamme ottaa ketterästi näitä käyttöön silloin, kun se hyödyttää sinua, asiakastamme.

Tutustu palveluihimme

Helposti Jyväskylän Seppälässä

Meille Seppälääkäreille keskeisiä arvoja on saavutettavuus. Asemamme sijaitsee keskeisellä paikalla Jyväskylän Seppälässä. Meille on helppo tulla sekä julkisille liikenteellä että omalla autolla. Tilavalle parkkipaikallemme mahtuu ajamaan vaikka kuorma-autolla.

Saavutettavuus on sitäkin, että meillä pääset nopeasti hoitoon. Vapaita aikoja on runsaasti tarjolla. Tarjoamme ainoana yksityisomisteisena toimijana Jyväskylässä lastenlääkäripalveluita viikonloppuisin.

Varaa aika soittamalla 014 577 0100

Seppämagneetti

www.seppamagneetti.fi

Ajanvaraus: 014 5744 111

Palvelemme Sinua Jyväskylän Seppälässä

Meille pääset helpommin, autolla oven eteen.