Erikoisala

Kielitaito

Suomi Englanti

Asiantuntijan oma sana

Erikoisosaamistani ovat ylä- ja alaraajavammojen leikkauksia edeltävä ja leikkausten jälkeinen fysioterapia, kuntoutus ja liikunnanohjaus. Minulta löytyy vahva perehtyneisyys etenkin nivelrikkovaivojen ja tekonivelleikkausten jälkeisestä kuntoutuksesta. Olen erikoistunut myös sydän- ja verenkiertoelimistön fysioterapiaan (Sydänfysioterapeutti Pro -opinnot) ja haluankin vaikuttaa asiakkaan toimintakykyyn, hyvinvointiin ja terveyteen kokonaisvaltaisesti. Osaan suunnitella ja toteuttaa kanssasi yksilöllisen ja tehokkaan kuntoutuksen, joka nopeuttaa toipumista ja toimintakyvyn palautumista leikkausten jälkeen. Fysioterapialla ja oikeanlaisella liikunnalla voidaan vaikuttaa myös ennaltaehkäisevästi eri sairauksien ja vaivojen syntymiseen.

Fysioterapeutin töitä olen tehnyt yli 15 vuotta. Päivätyönä työskentelen Sairaala Novassa erikoissairaanhoidon ortopedian ja traumatologian poliklinikalla.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Lääkäri­palveluita lähelläsi

Seppälääkärit on paikallisomisteinen lääkäriasema, joka on erikoistunut työterveyshuoltoon sekä perheiden terveyspalveluihin. Olemme auki arkisin 7:30-19 ja viikonloppuisin 10-14.

Varaa aika soittamalla 014 577 0100

tai suoraan netistä

Ajanvaraus sairaanhoitajille toistaiseksi vain soittamalla