Erikoisala

Kielitaito

Suomi Englanti

Palvelut

Sydämen ultraääni, EKG, kliininen rasituskoe, sepelvaltimotauti- ja rintakipupotilaan tutkimukset, rytmihäiriöiden tutkimus ja hoito, Holter-tutkimus, valtimotautien sekundaari- ja primaaripreventio, tahdistinongelmat. Hoidan ja tutkin kaikkia kardiologisia sairauksia ja ongelmia.

Asiantuntijan oma sana

Työskentelen kardiologian erikoislääkärinä Keski-Suomen keskussairaalassa sydäntoimenpideyksikössä, osastolla ja poliklinikalla. Päätyöni ohella pidän iltavastaanottoa Seppälääkäreissä.

Hoidan ja tutkin kaikkia kardiologisia sairauksia. Erikoisosaamistani ovat rintakipupotilaiden hoito, sekä läppävikojen ja sivuäänten tutkiminen. Olen perehtynyt rytmihäiriöiden selvittelyyn ja hoitoon. Lisäksi hoidan valtimotautien sekundaari- ja primaaripreventiota, sekä kaikkia muita kardiovaskulaarisairauksia kuten verenpainetautia. Erilaisten sydäntautien kontrollit hoituvat myös vastaanotollani.

Minulle on erityisen tärkeää, että vastaanotollani asiat käydään läpi niin, että potilaskin ne varmasti ymmärtää.

Tervetuloa!

Lääkäri­palveluita lähelläsi

Seppälääkärit on paikallisomisteinen lääkäriasema, joka on erikoistunut työterveyshuoltoon sekä perheiden terveyspalveluihin. Olemme auki arkisin 7:30-19 ja viikonloppuisin 10-14.

Varaa aika soittamalla 014 577 0100

tai suoraan netistä

Ajanvaraus sairaanhoitajille toistaiseksi vain soittamalla