Erikoisala

Kielitaito

Suomi Englanti

Asiantuntijan oma sana

Hoidan lastenlääkärinä laaja-alaisesti yleisimpiä lasten sairauksia. Erityisenä kiinnostuksen kohteeni ovat lasten sydänsairaudet sekä lasten kasvuun ja endokrinologisiin sairauksiin liittyvät ongelmat. Reilun 10 vuoden lääkärin uran jälkeen valmistuin lastentautien erikoislääkäriksi kesällä 2018.

Teen myös 0–16-vuotiaiden sydämen ultraäänitutkimukset meillä Seppälääkäreillä tarvittaessa esimerkiksi sydämen sivuääniselvittelyissä. Pidän vastaanottoa arkisin kerran viikossa ja viikonloppuisin yhdessä muiden lastenlääkäreidemme kanssa pidämme omaa lastenpäivystystä, jossa hoidamme lasten akuutteja sairauksia.

Vastaanottoajat pidän 30 min ajoilla, sillä vuosien työn aikana olen kokenut, että lapsi ja perhe tarvitsee kiireettömän ja rauhallisen vastaanottotilanteen, jolloin lapseen ehtii hetken tutustua ennen tutkimista. Päivystyksessä pidän 20 min ajat keskittyen akuutin sairauden hoitamiseen, kiireettömät asiat hoidamme sitten vastaanottoajalla. Sydämen ultraäänitutkimusta varten varataan mielellään tunnin aika, koska haastatteluun, kliiniseen tutkimukseen ja ultraäänitutkimukseen tarvitaan riittävästi aikaa.

Tervetuloa vastaanotolleni lapsesi kanssa!

Lääkäri­palveluita lähelläsi

Seppälääkärit on paikallisomisteinen lääkäriasema, joka on erikoistunut työterveyshuoltoon sekä perheiden terveyspalveluihin. Olemme auki arkisin 7:30-19 ja viikonloppuisin 10-14.

Varaa aika soittamalla 014 577 0100

tai suoraan netistä

Ajanvaraus sairaanhoitajille toistaiseksi vain soittamalla