Erikoisala

Asiantuntijan oma sana

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni yksin tai yhdessä, juuri sellaisena kuin olet.

Olen sinua varten, jos seksuaalista nautintoasi tai hyvinvointiasi haastavat esimerkiksi halujen erilaisuuteen, seksuaalisuuteen liittyvät häpeän tai epävarmuuden tunteet, seksuaaliset toimintahäiriöt (kiihottumis- tai orgasmivaikeudet, yhdyntäkivut, erektio-ongelmat, nopea siemensyöksy) tai mieltäsi askarruttaa sukupuoleen tai seksuaalisuuden moninaisuuteen liittyvät kysymykset. Voit myös olla seksuaalisuutesi tai parisuhteesi kannalta haastavassa elämäntilanteessa (raskausaika, lapsen syntymä ja pikkulapsivaihe, lapsettomuus, sairastuminen, uskottomuus, ero). Sinulla voi olla myös kysymyksiä ikääntymisen vaikutuksista seksuaalisuuteen tai lapsen ja nuoren seksuaalisen kasvun tukemiseen liittyen.

Terapeuttina minulla on ratkaisukeskeinen ja voimavaralähtöinen lähestymistapa. Seksuaaliterapia on myös integratiivista, jossa sovelletaan asiakkaalle yksilöllisesti mukautettua terapeuttista viitekehystä. Näiden lisäksi hyödynnän työssäni monipuolista koulutustaustaa ja työhistoriaa hoitotyön lehtorina ja terveydenhoitajana.

Tällä hetkellä kouluttaudun ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi 9/2021–12/2022.

Lääkäri­palveluita lähelläsi

Seppälääkärit on paikallisomisteinen lääkäriasema, joka on erikoistunut työterveyshuoltoon sekä perheiden terveyspalveluihin. Olemme auki arkisin 7:30-19 ja viikonloppuisin 10-14.

Varaa aika soittamalla 014 577 0100

tai suoraan netistä

Ajanvaraus sairaanhoitajille toistaiseksi vain soittamalla