Erikoisala

Kielitaito

Suomi Englanti

Asiantuntijan oma sana

Olen valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2003 ja suorittanut hammashoitopelkoon liittyvän lisäkoulutuksen vuonna 2012.

Hammassirkussa olen työskennellyt vuodesta 2011 lähtien. Työkokemusta löytyy myös Jämsän, Jyväskylän ja Helsingin kaupungeilta. Olen aktiivisesti mukana Keski-Suomen Hammaslääkäriseuran hallituksessa, jossa toimin koulutusvastaavana.

Teen suun ja hampaiston kokonaishoitoja sisältäen mm. tarkastukset, paikkaukset, juurihoidot, iensairauksien hoidot sekä keraamiset Cerec-täytteet ja -kruunut.

Erityisesti olen perehtynyt hammashoitoa pelkäävien potilaiden hoitoon. Kokemusta löytyy yhtä lailla pelkäävien aikuisten kuin lastenkin hammashoidosta. Hammashoitopelosta kannattaa aina kertoa, kun tulee vastaanotolleni. Otan huomioon potilaan toiveet ja kerron selkeästi, mitä ollaan tekemässä. Tervetuloa!

Lääkäri­palveluita viikon jokaisena päivänä

Olemme paikallisomisteinen lääkäriasema, joka on erikoistunut työterveyshuoltoon sekä perheiden terveyspalveluihin. Olemme auki viikon jokaisena päivänä ja meille on helppo tulla.

Varaa aika

Ajanvaraus puhelimitse 014 577 0100