Erikoisala

Kielitaito

Suomi Englanti

Palvelut

Työkykyongelmat, työkyvyn arviointi, työpaikan riskien arviointi, sisäilmaongelmat, työkyvyn edistäminen, työterveyshuollon sisällön kehittäminen

Asiantuntijan oma sana

Olen Seppälääkäreiden työterveyshuollon vastaava lääkäri ja hoidan siinä roolissa yhteyksiä asiakasyrityksiimme. Osallistun myös työpaikkaselvityksiin, teen terveystarkastuksia ja olen mukana vastaanottotoiminnassa.

Minulla on useamman kymmenen vuoden kokemus työterveyshuollossa erilaisissa tehtävissä: käytännön työterveyshuollossa, Työterveyslaitoksella Kuopiossa ylilääkärinä toistakymmentä vuotta, suurien yritysten työterveyslääkärinä, työterveyshuoltojen kehittäjänä, tietokirjailijana, tutkijana ja asiantuntijana. Olen toiminut myös yliopistojen, erilaisten koulutusorganisaatioiden ja ammattikorkeakoulujen kouluttajana.

Erityisiä vahvuuksiani ovat sisäilmakysymykset, vaikeat työkykyongelmat, työpaikkojen riskinarvionti ja yhteistyö työturvallisuuden kanssa.

Lääkäri­palveluita lähelläsi

Seppälääkärit on paikallisomisteinen lääkäriasema, joka on erikoistunut työterveyshuoltoon sekä perheiden terveyspalveluihin. Olemme auki arkisin 7:30-19 ja viikonloppuisin 10-14.

Varaa aika soittamalla 014 577 0100

tai suoraan netistä

Ajanvaraus sairaanhoitajille toistaiseksi vain soittamalla