Ajankohtaista

Jukka Autere osakkaaksi Seppälääkäreihin

Lehdistötiedote 19.3.2019.

Jyväskyläläinen sijoittaja Jukka Autere liittyy Seppälääkärit Oy:n osakkaaksi. Järjestelyn myötä Seppälääkärit Oy saa lisää liiketaloudellista osaamista. Lisäksi yrityksen taloudellinen perusta vahvistuu, mikä mahdollistaa uudet investoinnit ja kehityshankkeet.

“Jukka Autereen mukaantulo rahoittajana ja yritysosaajana vahvistaa entisestään Seppälääkäreiden kykyä tuottaa laadukkaita lääkäripalveluja keskisuomalaisille perheille, yksityisille henkilöille, yrityksille ja terveydenhuollon yksiköille”, toteaa Seppälääkäreiden hallituksen puheenjohtaja Hannu Nissinen.

Toimitusjohtaja Heikki Janhunen korostaa, että Seppälääkärit on monipuolisesti mukana keskisuomalaisten arjessa. “Edistämme terveyttä ja hoidamme sairauksia verkottuneesti kaikkien toimijoiden kanssa. Jukan osaaminen mahdollistaa meille uusia näkökulmia ja strategisia avauksia liiketoiminnan kehittämiseksi.”

Jukka Autere on tyytyväinen tehtyyn ratkaisuun, sillä se vahvistaa hänen pyrkimystään luoda vahvaa keskisuomalaista liiketaloutta. “Olen seurannut mielenkiinnolla Seppälääkäreiden liiketoiminnan käynnistymistä. Vakuutuin omistajien ja henkilöstön arvoista sekä sitoutumisesta. Yrityksen toimintaa on kehitetty määrätietoisesti ja se on saatu kannattavaksi. Liityn innolla mukaan sparraamaan johtoa ja lääkäreitä liiketoimintapäätöksissä.”

Seppälääkärit Oy

Seppälääkärit Oy on keskisuomalainen vuonna 2016 perustettu ja nyt tehtyyn yritysjärjestelyyn saakka vain lääkäreiden omistama lääkäriasema. Seppälääkärit aloittivat toiminnan tammikuussa 2018 Seppälässä uudessa lääkärikeskukselle räätälöidyssä kiinteistössä. Ensimmäisen vuoden aikana kävijämäärät on saatu vakaaseen kasvuun, palvelutarjontaa on laajennettu ja yrityksen talous on tasapainossa. Seppälääkärit palvelee viikon jokaisena päivänä. Palvelut kattavat yleislääkärin palvelut, runsaan määrän eri erikoisaloja, työterveyshuollon ja lääkärin toimintaa tukevat kuvantamispalvelut, laboratorion, fysikaalisen hoidon jne. Seppälääkärit tuottaa lääkäripalveluja ja toimenpiteitä palvelusetelillä KSSHP:lle ja keskisuomalaisille kunnille.

Jukka Autere

Jukka Autere on jyväskyläläinen sijoittaja. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus liiketoiminnan johtamisesta yrittäjänä.

Lisätietoja antavat:

Toimitusjohtaja Heikki Janhunen, 045 631 0956
Hallituksen puheenjohtaja Hannu Nissinen, 045 884 3933
Jukka Autere, 0400 641 665