Työterveyshuollon ajanvaraus 040 169 5180 (arkisin klo 7.30–15.00)

Hengitystieinfektiopotilaiden ajanvaraukset työterveyslääkärien ja työterveyshoitajien vastaanotoille toistaiseksi ainoastaan puhelimitse.

Seppälääkäreiden työterveyshuolto palvelee kaikkia yrityksiä ja työpaikkoja yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Painopisteemme tulee olemaan pk-yrityksissä, mutta palvelemme myös minikokoisia tai suuriakin yrityksiä.

Yritysten ja työpaikkojen tarpeet ovat yksilölliset – jotkut haluavat täyttää vain lain kirjaimen, toiselle on tärkeää nopea palvelu, joillakin on vaikeita työkykyongelmia, jotkut ovat kyllästyneet jatkuvaan kustannusten nousuun. Jokainen työpaikka on erilainen ja jokaisella on erilaiset tarpeet.

Hyödynnämme sähköisiä palveluja ja hyvää yhteistyötä muun terveydenhuollon kanssa. Sairaanhoidossa emme syrjäytä julkista sektoria, vaan täydennämme sitä työpaikan tarpeiden mukaisesti.

Yritykseen ja työpaikkaan tutustumisen jälkeen teemme yksilöllisen ja ymmärrettävän toimintasuunnitelman ja sovimme käytänteistä.

Kiinnostuitko? Miten voisimme palvella työpaikkaasi? Yrittäjä, työterveyshuollon tilaaja – jos haluat tietää enemmän, ota yhteyttä.

Henkilökunta

Lääkäri­palveluita lähelläsi

Seppälääkärit on paikallisomisteinen lääkäriasema, joka on erikoistunut työterveyshuoltoon sekä perheiden terveyspalveluihin. Olemme auki arkisin 7:30-19 ja viikonloppuisin 10-14.

Varaa aika soittamalla 014 577 0100

tai suoraan netistä

Ajanvaraus sairaanhoitajille toistaiseksi vain soittamalla