Ajankohtaista

Seppälääkärit siirtyy osaksi Pihlajalinnaa 1.10.2022

Yhdistymisen tavoitteena on tarjota entistäkin monipuolisempia, laadukkaampia ja vaikuttavampia terveyspalveluita Keski-Suomen alueella. Muutos ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä.

Seppälääkäreiden yhdistyminen osaksi Pihlajalinnaa näkyy toistaiseksi vain nimen muutoksena, ja jatkossa palvelemme nimellä Pihlajalinna Seppälääkärit. Pihlajalinna Seppälääkäreille varataan aika entiseen tapaan joko soittamalla toimipisteen numeroon p. 014 577 0100, varaamalla aika verkosta tai suoraan toimipisteestä. Muihin Pihlajalinnan toimipisteisiin varataan aika normaaliin tapaan joko verkosta tai yrityksen sopimuksen mukaisesta palvelunumerosta.

Yhdistymisen myötä itse maksavien yksityisasiakkaidemme sekä työterveysasiakkaidemme palvelutarjonta laajenee. Kasvavilla resursseilla meillä on mahdollisuus tarjota entistäkin monipuolisemmat, laadukkaammat ja vaikuttavammat palvelut Keski-Suomen alueella.

Myös vakuutusyhtiöasiakkaidemme hoitopolku rakentuu jatkossa siten, että alueen asiakkaiden käytettävissä on myös Pihlajalinna Seppälääkäreiden toimipisteen palvelut. Toistaiseksi Pihlajalinnan vakuutusyhtiöasiakkaat Jyväskylässä palvelee Pihlajalinnan Jyväskylän toimipiste osoitteessa Cygnaeuksenkatu 8.

Kaikki Seppälääkärit Oy:n voimassa olevat sopimukset säilyvät toistaiseksi ennallaan. Asiakasrekisterimme säilyvät toistaiseksi erillään.